tiistai 11. joulukuuta 2012

                  Heipparallaa, pakollinen koulupäivitys.

En millään jaksaisi kirjoittaa toista melkeempä samanlaista postausta työharjoittelustani, muutttaaaa koska se on pakollinen koulu juttu niin teen sen.
 Suoritin kymmenen viikon työharjoitteluni (taas)  Design Hillissä. Alusta alkaen kaikki sujui ongelmitta rutiinilla, koska olen ollut tekemässä siellä edellisen harjoittelun jälkeen pieniä keikka hommia sillointällöin.
Noin puolessa välissä harjoittelua tuli vasta uutta, koska myymäläämme avattiin Marimekon osasto. Kävimme Turussa koulutuksessa Marimekolla. Siellä saimme opetusta tuotteista, esillepanosta ja paketoinnista.. Alku oli hankalaa, paketoinnin ja uusien tuotteiden kanssa, mutta ajan kanssa niistäkin pääsi jujulle.
Pari viikkoa ennen kuin työharjoitteluni loppui, sain itselleni harjoittelijan! Se oli mukava kokemus, neuvoa ja ohjastaa toista, joka on nyt samassa jamassa niinkuin minä olen joskus aikoja sitten ollut.
Näyttöni oli tälläkertaa aivan toisenlainen kuin viimeksi..
Suoritin näyttöni Familon-koulutuksella. Elikkäs paneuduin Familonin eri peitteisiin ja tyynyihi. Etsisin tietoa kaikista myymälämme tyynyistä ja peitteistä ja pidin niistä sitten kunnon koulutuksen kaikille myyjille, suoritin myös samalla pari asiakkaan ohjeistusta, jotka johtivat tyynyjen ja peitteiden myyntiin :)
Työhajrjoittelusta sain kiitettävän, ja olen siitä ylpeä.


Kiitti ja kuitti:

-Nannu