sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Päiviä hurahti kirjoittamatta..

Oikeastaan kaks viikkoa hurahti kirjottamatta! Hupsis.

Töissä on tapahtunut kaikkea uutta ja kivaa kahden viikon aikana. Olen nykyään kassalla melkeinpä koko päivän! Kassalla hoidan sivussa kaikkia pikku hommia samalla.. Esimerkiksi paketointia, jota mun mielestä pitäis opettaa meille jo koulussa, sillä se on kumminki aika tärkee osa tossa myymälätyössä, että saa tuotteen paketissakin näyttämään hyvältä ja myyvältä.. 
Sitten muita suuria muutoksia on se että, teen nykyään myös ilta ja viikonloppu vuoroja! :) Ne on aika paljon erilaisia, vaikka ajattelinkin että ei ne päivät siitä kauheesti muutu.. väärässä olin! Hirveä hoppu alkaa yleensä iltapäivisin kun normaalisti olen jo lähtenyt, viikonlopuista puhumattakaan!
Ja sitten asioihin joita ei ole tapahtunut. En ole viäläkään löytänyt syksyn työssäoppimispaikkaa. Ei vaan oo tullu yhtään niin hyvää paikkaa vastaan minne haluaisin mennä. Ja samalla mietin että mihin kaupunkiin menisin.. hankalaa. :/ Toinen homma mitä en ole saanut aikaiseksi, on näytön miettiminen. No ei oteta stressiä, kai ne tästä ajan kanssa! :)

5-6/ 10

Ainiin parhain viimeiseksi... Sain kesätöitä Design Hillistä !!